torsdag 3 november 2011

tradera...

då vi först började köpa/sälja saker på tradera så skapade vi ett konto som stod på min man - theannapanna har det hetat senaste tiden och utan att jag tänkt på det är det även där jag sålt mina alster senaste tiden. först försökte vi registrera i mitt namn men ngt gick fel och det slutade med att det kontot låstes då den mailadress jag hade då - år 2000 eller nåt inaktiverats för att jag inte brukat den på 100 år.

så nu kontaktade jag tradera för att se om kontot på maken går att flytta till mig men det var inte möjligt. vad de gjort istället är att de återställt det som finns i mitt personnummer och jag har aktiverat det.

tyvärr har jag ju inga betyg på auktioner som varken köpare eller säljare på nya kontot men någonstans och någongång måste jag byta och jag känner lite att "nu eller aldrig"....

så - nu säljer jag med alias gosnutta. har länkat till mina annonser under fliken "beställa?" ovan, ta gärna en titt.

sorry för röran!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar