onsdag 2 november 2011

"julklapp"

hihi... en julig haklapp - julklapp ;) fyndigt värre... fler sådana följer.
sydd i underbart tyg som är vaxat - köpt på åhlens!

sedan kom ett tyg jag traderat till mig hem idag. ett tyg jag länge velat ha.
det blev genast en handfull dregglisar av det, en mössa är utklippt och sedan står jag i valet och kvalet om resten... klänning till dottern, t-shirt till sonen eller mer "småsaker"? ja, inget jag behöver fundera på just nu iaf för nu ska jag sova lite...
svär lite över att jag inte ens packat upp over lock-maskinen än...

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är kusin!! Verkligen jättefina saker du fixar. :)

    Önskar jag kunde sy också. (Eller i alla fall hade en symaskin så man kunde lära sig någon gång.)

    /Maria
    http://erikssonmaria.webblogg.se

    SvaraRadera