torsdag 3 november 2011

2 månader…

… eller vet ni – inte ens så lång tid har det gått sedan min symaskin fick fart och jag tycker själv att jag sytt ganska många saker under denna tiden.

med tanke på att man jobbar som en tok, har 50 minuters resväg till jobbet – enkel resa – när tågen går som de ska, har 2 barn och syr inte medan de är vakna, ett hem och en stackars make som aldrig får sällskap i soffan längre så har jag hunnit med en del…

det finns minst lika mkt jag inte hunnit med att börja med, som finns lagrat i skallen, ritat på mönster, uppmärkt i tidningar… ojojoj vad skoj detta är.
det kostar dock. även om man inte vill tänka på det så blir det lite utgifter här och där. har vääääldigt svårt att hålla mig borta från alla fina tyger jag dagligen fullkomligt ramlar på, har några fler på väg in och snart får jag kanske möjlighet att presentera dem.

haklapparna, dregglisarna och mössorna har jag totalfastnat för. men nu ska jag spåna vidare och ta tag i ett nytt projekt – får se hur det går.

mindre än 2 månader…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar