fredag 4 november 2011

kommentera gärna!

ni är en skara besökare här på sidan nu och jag är nyfiken på vilka ni är så om ni vill, har tid o möjlighet så släng gärna in en liten kommentar – vore skoj =)

i går var jag för trött för att orka sy en söm. började dock min rensning av tyger – har ett helt berg runt sybordet nu o ingen ordning alls så det är ett litet sidoprojekt. i kväll ger vi oss av på en liten resa så söndagen är nästa dag jag kan sy på. har en del ufo’n men sen har jag mycket jag vill sätta fart på också i övrigt. har tjatat om det länge nog nu men jag hamnar med samma saker hela tiden ändå… haha…

2 kommentarer:

  1. Jag kollar här OFTA !!!! men kommenterar inte så ofta nej :-(
    Superfina saker !!!!!!

    SvaraRadera
  2. Du är jätteduktig!! Så roligt. Jag blir hur inspirerad som helst. Ska ta fram symaskinen nu. Nu! Sy mössor av mannens gamla men ändå fina tshirts. Kul Anna, kul! Kraaaam Marianne:)

    SvaraRadera