tisdag 8 november 2011

min filt…

jisses, den kommer typ aldrig bli klar! jag har mätt den nu och den är i dagsläget 54cm lång och 67cm bred. tror jag tar o virkar tills den är rektangulär och sedan slutar jag för att fixa snyggt runt om. Skulle vilja påbörja något nytt någon gång, alla amigurumimönster jag har som bara väntar o väntar på att användas. lite lättare att hantera på tåget oxå tror jag. eller åtminstone göra mormorsrutor så det inte blir att man ska ha en hel filt över sig då man åker till och från jobbet – visserligen skönt på ett sätt då jag är frusen av mig men jag vill absolut inte skita ner den eller så – och snart lär ju snön komma.bild
har gjort en lista nu med sådant som jag vet direkt att jag vill sy… den blev ett gäng rader lång. ska använda den som inspiration så jag får tummen ur och gör ngt nytt snart.
fick beställa lite mer kantband idag, har fler jul-haklappar att sätta maskinen i. inväntar även mina namnband som jag beställde i förra veckan, vill inte göra massa saker utan dem då jag varit så duktig o satt på allt hittills. nya tygerna borde vara på intågande också, är spännande!
jag fick önskemål om scarfs till 2 söta barn för några veckor sedan. direkt nya tygerna kommer ska jag skrida till verket och sy dem så de får åtminstone varsin att testa – bra med försökskaniner – och barn är det ärligaste som finns så det blir ett säkert betyg sen =)
tiden dock… den räcker inte riktigt till om man säger så… 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar