måndag 21 november 2011

bla bla bla...

måndag, jag står på perrongen och väntar på tåget. håller i min handväska och en påsar med saker som skall postas efter traderaaffärer som avslutats.
högst upp i påsen ligger mitt nyaste projekt, jag har gett mig på min första
amigurumi-virkning. nytt pendelprojekt, lite mindre än filten som släpar i backen eller ligger i grannens knä.

hemma har jag dragit igång med den beställda väskan och har ett par vimplar. 3 haklappar med grodor på ligger utklippta och jag har mängder med vantar som saknar sömmarna. finns en del med andra ord...

i helgen städade jag bland tygerna. barnens avdelningar på dagis fick varsinn kasse med garn idag. sånt som jag spontanshoppat för att sticka av, jag stickar inte så speciellt mkt, inte just nu... och skulle jag få för mig att göra det kommer jag inte på en sak att göra av just de garnerna jag gav bort nu på morgonen. ska göra samma med några meter tyg...

nepp, ett tråkigt inlägg utan bilder och allt. men lite uppdatering blev det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar