onsdag 19 september 2012

recycling…

jag är med i ett forum för sytokiga på nätet och där har det dragits igång utmaningar sedan någon vecka tillbaks. denna veckan är en av delarna att recycla något. nyligen fick jag en påse med tyger/dukar/gardiner/kläder av min mor och detta fina tyg låg där i, fållat på 3 kanter som om det varit en gardin eller något. tvättat och strykt ser jag inte en skada på det så jag tog och testade en sån söt västklänning.
jag och min nya maskin hade ett par gräl, körde av ett par nålar och trasslade lite undertråd men sen så blev det detta tjusiga resultatet.
nöjd – oh yes, skall bara få dit tryckknappar – något som inte är lätt då barnen sover och jag ännu inte köpt tång att nypa fast dem med än. just nu gäller att banka fast med hammare men på lunchen idag skall jag banne mig köpa den där tången. vill kunna göra allt klart direkt.
stl 74/80.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar