söndag 9 september 2012

klänningen version 1.1....

har haft en sån lust att sy en viss sorts klänning en längre tid men utan mönster på den. i dag satte jag mig på golvet med en mall i stl 80 och började rita. det blev helt ok och jag var tvungen att testsy den.
första försöken blir sällan bra och jag tog ett tyg som legat länge och matchande kantband i grönt. då jag skall trä maskinen slår det mig att jag har inte en tråd i samma ton men en annan grön. ingen kommer se denna ändå tänker jag och kör.
det blev "tyvärr" bra. liten ändring i ryggen ska det bli men annars - bra. ok... skitfult med tråd som är helt del. bara därför vägrar jag sy klart den och ena armen är okantad. hade jag haft en bra grönfärg på tråd hade jag kunnat så klart den och gett till ngn eller liknande. men nej. får rita om i morgon och sy en ny med rätt färger.
vad tror ni? den är i dubbelt bomullstyg och skall sedan få knapp/tryckknapp på ryggen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar