torsdag 13 september 2012

100 gillare

ja, det är galet skoj. det rasslade till och så hade jag 100 på facebook igår förmiddag. den utlovade tävlingen startade och pga lotteriinspektionens regler så ändrades reglerna snabbt från att bara vara en "gilla-tävling" till en gissningstävling. på min strykbräda hemma i vardagsrummet ligger alla de mössor jag har färdigsydda som är till försäljning och inte ens jag vet hur många där är just nu så gissa antalet! kommer man närmast vinner man. hann ramla in 11 "gillare" till igår så nu får man lite press på sig ;)

lusten att sy sinar aldrig! efter ett helt år så ökar lusten konstant och nya idéer kommer. ju säkrare jag känner mig på olika moment ju mer vill jag testa.

galet skoj! både att sy och att någon verkar gilla det man gör!
tack alla för go respons!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar