torsdag 6 september 2012

1 år + tävling!!


så är den här. dagen då jag för ett år sedan gick till åhlens på lunchen och köpte kantband, kardborre och vaxad duk och skrev detta inlägg:
http://madebygosnutta.blogspot.se/2011/09/systugan-ar-oppnad.html

efter det har det blivit någon haklapp. skulle nog uppskatta det till minst 100 st. kanske 150. solhattar har jag gjort en hel hög av också. nu är det mössor som gäller. några lapptäcken, jeans, tröjor, klänningar osv är ihopknåpat också. förhoppningsvis får jag möjlighet att sy mer kläder framöver. har ju dessutom fått lära mig hur overlockmaskinen fungerar nu då min kära trotjänare börjat må mindre bra. planerna är många, lusten stor och det är ju bara sååååå skoj!

så. en tävling för att fira detta hade jag tänkt mig. en tävling på facebook var planen – det får man visst inte ha. hade vart enklare bara men nu gör vi så här: jag skriver hur man gör här och ni som vill vara med är det och alla andra slipper =)

på min sida på facebook har jag album med mössor. vinnaren av denna tävling får välja 2 mössor därifrån så länge det inte står att den är såld.
jag har en del tyger kvar och kan kanske sy någon annan om det önskas + att de tyger jag beställde igår kommer det finnas av.

nästa inlägg är om tävlingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar