söndag 2 september 2012

hembygdsdag + kontakter.


jag blev inbjuden att delta på en hembygdsdag i kommunen och tackade självklart ja! det finns så mkt skojjiga happenings så tiden räcker inte riktigt till.

denna underbara bygdegården i övergran ger mig lite “hemmakänslor”. jag kommer från en liten by i dalarna där man har många anledningar att träffas i dessa gårdar. det fanns alla möjliga fina hantverk på plats och jag har börjat lugna ner mig med min nervositet jag känner precis innan och är inte riktigt lika självkritisk då jag väl står på plats – ett stort steg. men folk säger att det är fint och köper dessutom av mig och då jag inte står och hotar folk till att köpa så måste det ju se någorlunda ok ut då de vill ha sakerna =)

det var helt ok med folk, ganska mkt till och med tyckte jag.
skyltar var det ont med hemma så det fick bli handskrivna – något jag inte är riktigt lika nöjd över…

skojjig dag. igen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar