tisdag 3 juli 2012

nytt mål.

i går sydde jag lite mer till den söta butiken i varberg som säljer mina saker.
hon har haft öppet i lite mer än en vecka nu och jag har inte fått dit allt än =(
jag har tyvärr inte obegränsat med tid.
ikväll har jag en liten del kvar + att jag inväntar lite tryckknappar och sen har jag fått ordning på den “grunden” jag vill att hon skall få ha där. sedan får vi se om någon är intresserad över huvud taget av de saker jag sytt. måste ju inte vara så. detta har jag (/vi) pysslat med senaste dagarna…

nästa mål är satt. ett datum i augusti skall jag stå på en lokal happening och visa mina alster.
i mitten av augusti är det dessutom nästan slut på sommaren och i startgroparna för höst så jag får nästan fokusera på hösten?
hur gör man?
jag har en lista med allt jag tror mig kunna sy… den innehåller en del sommarsaker, en del vintersaker + en del man kan använda lite när som… får nog släppa solhattarna inför denna dagen och ta med de hattar jag har men sy mössor mm…

har några planer på nya utformningar av ex väskorna osv. skall se om jag hinner testa på dem inför detta evenemang också.
det händer saker – både i skallen och i syrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar