måndag 2 juli 2012

en helg har gått…

jag har inte så mkt bilder att visa tyvärr. men jag har sytt och sytt och sytt.
så pass att vi hade barnvakt i 24 timmar och maken hjälpte till att klippa och stoppa. det gick undan.
17 st graffer, 3 hättor, 5 solhattar, 6 st påsar till vinflaskor, ett gäng utklippta väskor och 100 nya idéer är resultatet efter senaste dagarna.

bodtiquen i varberg – en söt bod vid havet i varberg säljer mina saker. eller ja – försöker – om det säljer något vet jag ju inte men det finns hos henne i alla fall. då jag “bara” har den tiden efter barnen lagt sig för detta så jag hann inte få iväg allt direkt. sedan har jag ju lite saker hos “liten och fin” också och vill absolut inte försumma det heller.
så nu har jag sytt ikapp till bodtiquen. sista i dag tror jag och så åker det med posten i morgon.

sedan har jag massor med annat som jag tjatar om hela tiden. har inte hunnit testa något av det än.
men jag ska… sen… någon gång… men jag tror så himla mycket på det att jag absolut inte vill hasta det på något sätt.

så – nu ska jag jobba lite… men det finns att göra =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar