onsdag 11 juli 2012

håbo festdag.

i går då jag kom hem från jobbet låg ett brev i brevlådan jag sett fram emot.
en bekräftelse på att jag får stå på håbo festdag med mina sydda saker och visa upp dem. spännande, läskigt och så enormt skoj!!!
jag har redan gjort en lista om saker jag önskar ha sytt till dess och jag inser ju så klart att det är åt helsike för mkt men man måste lixom sikta högt. en liten bit på väg är jag men med 2 veckors semester från symaskinen så känner jag att det får bli lite vad det blir. skall göra en omprioritering på listan så jag ser hur jag skall göra.
i går blev det i alla fall massproducering av haklappar:

har några kvar att göra där sen får det bli dem det är. kanske 45 stycken…
mössor börjar det bli säsong för så småning om och resten får ni komma dit och se vad det blir.
kommer självklart lägga ut bilder här framöver på vad jag syr också så det kanske går att se så =)

nu måste jag jobba på. jag skall i ärlighetens namn erkänna att idag hade jag hellre setat vid symaskinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar