onsdag 13 juni 2012

rapportering mitt i veckan.

ligger som vanligt efter med bloggen, men så är det ibland. min privata hinner jag knappt uppdatera alls.

skrev senast på söndag morgon så från söndag kväll fram till idag onsdag har jag inte rapporterat något.
jag har självklart sytt en del. jag här tänkt ännu mer. och jag hade i går ett haveri på maskinen så jag trodde att det var färdigsytt för mig.

tänkandet har gett mig gigantiskt mkt idéer. idéer som jag tänker ta till vara på ganska så snabbt. har letat fram de mönster jag behöver för att få till grunden. nu skall de ritas upp och ritas om till det jag vill att de skall bli. sedan skall det undersökas vilka tyger jag skall använda. min tanke är att försöka använda upp så mkt av de tyger jag har hemma nu som bara går. självklart kommer jag köpa kantband/kardborre/tryckknappar o annat som kan behövas att komplettera med men tyger skall jag försöka ligga lågt med. har verkligen sådana mängder hemma nu. har även en del på väg hem skall jag ärligt erkänna dock men nu skall jag försöka göra av med allt istället. hittills har jag sytt saker som kräver liten mängd tyg men nu kommer det behövas lite större stycken för varje sak så nu kanske det går lite snabbare.

lite bilder på det jag knåpat ihop sedan i söndags morse. måndag kväll spenderade jag i soffan med alla tyger och mönster framför mig och klippte medan jag såg sverige förlora första matchen i fotbollen… men jag fick massor utklippt så nu är det bara att sy, sy och sy lite till. hoppas maskinen är snäll bara…

IMG_1979IMG_1989

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar