fredag 1 juni 2012

lite ditt och datt…

ojojoj. detta är helt sanslöst. mitt liv snurrar i 3000 och det är löjligt skoj!
i går korvade maskinen ihop sig och det jag sydde får göras om i kväll men inte ens det kan jag hänga läpp över =)
det är så skoj att sy och det är sällan sådana problem uppstår – hoppas bara att det är lätt fixat…
hatten det hände på är en som jag skall ge bort i morgon så det vore nice att få lite rätsida på den.
jag knåpade ihop en annan hatt också. blev en miss på den med så ingen kommer bära den någonsin. men det syns inte utåt så man kan ju kika på den för att lära sig göra rätt framöver.

har fått massor med trevliga erbjudanden för mitt handarbetande. det är så skoj så jag spricker. vet inte hur jag skall hinna med allt bara. ser ut som jag får tacka nej till några saker dock. ligger lite efter med beställningar fortfarande och har även en del andra saker jag vill göra till mig själv så vi får se. har ju ett heltidsjobb och 2 barn som skall hinnas med också – maken tror jag fått bli utbytt mot symaskinen =)
om bara några veckor går jag på semester och då kommer vi vara bortresta en stor del av tiden så inget sömmande då. sedan efter det är det nästan dax att satsa på höstens evenemang? solhattar mm börjar kännas passé då och jag skall försöka anpassa mig efter kommande säsonger hela tiden och inte börja då man redan nått dit.
tankarna snurrar på högvarv. vad skall jag satsa på? denna sommaren hade jag tänkt mig massor av fina saker men har sytt solhattar, solhattar och fler solhattar. vintern då? mössor är ju ett måste och det har jag redan börjat bunkra för – det skall bli mängder med fina i alla storlekar. tyger finns i shoppingkorgen i usa där jag tror jag väljer att köpa från. sedan då… har en lista med förslag på saker, skall bara sy upp de första och se hur det blir så jag inte ger mig på saker jag inte klarar av.
åååå vad mkt det är jag vill! gigantiskt mkt mer än jag hinner och klarar. men men… ett litet steg åt gången.
ikväll är steget – flytten av syhörnan – och jag tror att nya platsen kommer inbjuda till massor av mer inspiration. looking forward to it – a lot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar