torsdag 7 juni 2012

lite update.

jag sitter på kontoret och “lider”. har så mkt i skallen, så mkt kreativitet som blommar, så mkt jag vill göra!
högarna med tyger, mönster och idéer bara växer och växer. tiden minskar ;-)

mönstret till solhattarna har ändrats lite, det är nog bättre än någonsin nu. och hattarna blev så himla fina tycker jag själv sist jag sydde. nya tyger som verkligen passade för ändamålet.
jag har så mkt tyger nu och mer på väg till mig från höger och vänster att nu sätter jag nog stopp. skall försöka sy upp så mkt som bara är möjligt av det jag har och gissar att det räcker sommaren ut. men nu får det bli vad som finns för jag har verkligen för mkt. skall bli skoj att se vad man kan åstadkomma av det jag har.

på väg har jag massor av trikåtyger dock. men dem får jag räkna som till hösten/vintern då de är tänkta till mössor mm. då de kommer tror jag att jag får räkna dem som att jag ej har dem än och köra på med det sen.

nu beställde jag mer namnlappar direkt igår. företaget hade så bra erbjudande att jag inte kunde motstå. och med tanke på att då de kom i tisdags så gjorde jag genast av med 12 av 100 så det fick bli en lunta beställd nu. vill ju gärna fortsätta med dessa finingar nu.

ett mönster jag beställt ser jag fram massor mot. det är en bebis på väg i släkten och jag har en present på g till den.
vill ha allt klart då den kommer så det bara är att lämna över. tror och hoppas det blir lyckat =)
sedan blir det nog masstillverkning. jag har redan den saken som en storfavvis =) haha…

nej. skallen spricker snart. skall fokusera på jobbets alla avtal nu istället så dagen går =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar