söndag 6 januari 2013

Fotograf: Ewa Ekfeldt

Jo. Kitty-klänningen jag sydde i går var tänkt till en dundersöt tjej som heter Stella. Hennes mor beställde den i november då jag sydde en i mindre skala på beställning och skamset nog var det i går den blev färdig.

Ewa som mamman heter är en väldigt duktig fotograf och bara nån timme efter hon hämtat klänningen så skickar hon dessa underbara bilder på dottern i klänningen som jag sytt...

Så skoj :)
Tack underbaraste Ewa!!
Snart ska jag få till en syskonfotografering hos henne och föreviga mina egna busfrön in action.
Bor du i Bålsta med omnejd så gör det du med!!

http://ewasbilder.blogspot.se/2013/01/stella-med-klanning-fran-gosnutta.html?m=1

1 kommentar:

  1. Helt underbart fina bilder på en underbar tjej med en fantastisk fin klänning. Min ena dotter som har fått carsmössa till gossen och Hello Kitty klänningar till tösen frågade mig precis var jag köpt Cars mössorna. Självklart länkade jag till din sida. Så håller tummarna på att några Cars mössor ska gå att sälja snart. Kram

    SvaraRadera