tisdag 15 januari 2013

En kjol kom till.


Jag har länge haft funderingar på en kjol. Dottern behöver bland annat någon och jag antar att det finns andra små (och stora) tjejer som inte kan få för många kjolar…
För en tid sedan så beställde jag tyg och min S ville ha detta och självklart köpte jag en meter. Det har sedan blivit 2 mössor i det men sen har det vart stopp – nåt användbart skall min prinsessa ha av det innan det är slut.

Kjolen sydde jag i går (måndag) eftermiddag då min make kom hem och tog över barnen som jag vabbat hela dagen. Innan dottern blev för trött ville jag testa den på så jag visste om det var rätt storlek för henne och vips så blev jag av med den…
Fick lura henne lite fint då hon skulle krypa ner i sängen för att få fästa alla trådar mm innan hon skulle ha den till dagis idag.

Den blev lyckad. I går klippte jag sedan ut 10 till medan jag kikade på Idrottsgalan.
Det kommer mera…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar