onsdag 25 januari 2012

uppdatering.

igår sydde jag vimplar som en vän skall komma och kika på om det är något intressant.

sedan hann jag även skära ut ett gäng kvadrater som är till ett blivande lapptäcke, har väntat länge nu och äntligen är jag igång så långt i alla fall. jag drömmer lapptäcken just nu, andra saker oxå men tiden finns lixom inte riktigt till.

haklapparna går som smör i solsken – det är så skoj! men jag ser ju själv hur mkt jag utvecklats bara sedan jag tog fram maskinen i september. nu har jag precis köpt nya tyger till haklapparna och ska nog försöka få in lite info på min facebooksida också och sedan har jag ju faktiskt en hemsida att snurra igång så småning om…

önskar bara man hade 2-3 timmar extra per dygn – och då sover jag inte mer än 5 timmar per natt just nu… fast de 2 timmar jag ligger och försöker somna varje kväll kanske man skall utnyttja?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar