torsdag 26 januari 2012

planer.

jag har klippt/skurit ut alla rutor till mitt blivande lapptäcke men sen blev det inte mer igår för jag packade saker jag sålt på tradera. maken har en användare där som vi använder och säljer av våra gamla barnkläder - man kan tyvärr inte spara på allt.

nu är planen som sagt att knåpa ihop några lapptäcken tills mina vaxdukar kommer med posten och jag får köra igång med nästa laddning haklappar - de har blivit mkt populära och jag har till och med beställningar som ligger och väntar utöver dem som det visas om på tradera.

en beställning på kantband och kardborre till detta är lagd och jag hade inte mkt tid att kika då jag beställde men hittade lite smått och gott som är till andra små projekt jag tänkt ge mig på.

dessutom har jag en beställd gardin som väntar på att bli sydd.

det bästa är - ni aaaaaaaanar inte hur skoj det är, jag vill inte göra annat om dagarna men det måste man ju tyvärr dock...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar