tisdag 6 september 2011

i morgon är en annan dag…

skrev sist att jag kanske hann med att börja sy “i morgon”… det var ett par veckor sedan eller så nu… jag närmar mig rent mentalt, har samlat på mig mönster, beskrivningar, massor av inspiration och risken finns att jag hinner med en kollaps innan jag hinner börja med ngt projekt =)

har fått tag på ett supermönster på hakklappar. idag köpte jag tyg att sy i, kardborreband samt kantband. allt finns med andra ord. nu är det lite jävlaranamma som saknas. jag har ju lite tid per dag i alla fall.
bild
så, nu ska jag jobba färdigt, åka hem till min underbara familj, försöka få lite gjort innan jag förhoppningsvis skall kunna montera upp mitt lilla monster på köksbordet och försöka mig på att sy en söm…
spännande att invänta det resultatet. ännu mera spännande – om jag kommer igång – då kanske jag måste göra denna blogg publik? iiiihhh…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar