lördag 24 september 2011

gårdagens ufon...

sydde självklart igår med och då jag fortfarande har haklappar tillklippta så syr jag på dem. har hundra andra saker jag vill sy men då det är dax sover redan barnen, det är mörkt ute och jag har inte varit ut till tygskåpet på dagen. för att hinna sy lite iaf så blir det att jag fortsätter med haklapparna...

igår sydde jag kantband som en dåre och hoppade över kardborrebandet så länge, det är roligare att se formen komma. idag var jag ut på en tur i förrådet för att iaf få en snabb överblick av vad som finns och kan meddela att jag redan har en del roligt tyg förutom allt jag vill köpa, kommer antagligen sy en tid framöver.

ikväll hade vi gäster och sybordet blev tom bortburet, virkade några varv på den filt jag påbörjat och det ser inte ut att bli helt fel.

nu ska det sussas lite, först en bild från gårdagen:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar