söndag 31 december 2017

Gosnutta goes Larsbo Design!Larsbo Design / Gosnuttas foto.

När jag började sy var namnet Gosnutta det jag satte på mina alster då det låg nära till hands från när jag var barn. Jag hade inte för en sekund en tanke på att sy mer än någon mössa att sälja på loppis.

Nu - 6,5 år senare har min sömnad resulterat i att jag har ett eget litet företag, jag har ett par återförsäljare av mössor och jag har mer att sy än tiden räckt till för och det är jättekul!


remot känner jag i och med att det växer att namnet Gosnutta inte speglar mina alster i samma utsträckning. Jag vill gå mot att sy klänningar och accessoarer för vuxna också, inredning och annat. Gosnutta kommer alltid min ”barnkollektion” heta men jag har fattat beslutet att mitt företags namn kommer ändras till Larsbo Design. Hur jag lägger upp det med hemsidor och så på bästa sätt har jag ännu inte räknat ut men det ger sig med tiden. I början av 2018 kommer mer information och jag kommer presentera nya produkter som släpps under Larsbo Design.


Gott slut på 2017 och gott nytt 2018!
Var rädda om er 💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar