söndag 4 oktober 2015

Rättviks marknad.

I våras planerade jag med Gunillas smycken att stå på Rättviks marknad tillsammans. Då bodde jag i Bålsta och jobbade inte på mitt "jobb-jobb" på fredagar.

Sen hände massor och vi har spenderat sommaren med att köpa/sälja hus, packa allt vi äger och flytta varenda pinal till Mora och nu renoverar vi allt vi kan och jag har numera heltidsjobb så allt blev inte riktigt som vi tänkt men lördag-söndag kunde jag ändå delta på marknaden. 

Det var massor med trevliga människor som passerade och besökte oss!
Då jag inte riktigt hann sy som planerat och då vi trängde ihop oss på samma plats fick jag bara med mig mössor, dregglisar och haklappar denna gången men nu får vi ladda inför vårens marknad och ha med mer saker då.

Tack till alla er som besökte oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar