söndag 22 september 2013

Smygreklam...

För ett bra tag sedan köpte jag band och andra tillbehör för att tillverka nappband. Jag hittade en mysig sida på Facebook som ett företag som heter "Oaffen" har (www.facebook.com/Oaffenoch beställde därifrån med superfin service.

När dottern o jag stannade på Dala Syfestival på vägen upp till mitt föräldrahem för ett par veckor sedan så hade jag turen att få se och känna på alla fina saker på riktigt. Fick även träffa fina Jenny som driver företaget. Det var som att gå på godisaffär, färger, mönster, ringar och spännen. Jag föll för band med dödskallar denna gången och bestämde mig för att köpa dem nu och sedan beställa mer framöver. Har inte många bitar kvar att sy av nu och här är resultat av det jag avverkat hittills :)

Vill du se sortimentet så kika här:Må så gott!'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar