tisdag 21 augusti 2012

avstampet?

jo. jag tog mig iväg till håbo festdag. fick med mig maken att ställa upp våra bord och den underbara hemmabygda ställningen till. sakerna pillades upp på plats och även lite hemmaprintade “skyltar” (ngt man kan göra finare inför ett annat tillfälle…).

det var mkt folk redan på “morgonen” då godisjoggen var första punkten på dagens agenda och den lockade både barn och vuxna.

jag var nervös. ordentligt nervös. hur skulle detta gå?

det kom folk – mängder med folk. de botaniserade, kommenterade, några shoppade, några frågade vart butiken fanns eller hur man hittade till webshopen… det bästa av allt var att alla var så enormt positiva och det stärker mig både som person och i viljan att fortsätta med detta – det var så gigantiskt roligt att jag fått blodad tand.

gosnutta skall finnas. jag skall se till att det blir möjligt. när, var och hur?
letar alla alternativa vägar nu. har en bit kvar om man säger så. planen tar form. jag syr fortsatt på skoj under tiden.
men nu börjar planen bli en riktig plan. skall rita dit en tidslinje på det hela så kanske det går att presentera sen?

mitt eget foto:

fotograf ewa ekfeldt kom förbi och tog några bilder:

imageimage image 
om jag fick något sålt? ja… jag sålde någon mössa och några haklappar men det viktigaste med hela dagen var responsen och allt självförtroende jag vann. det blir nog fler gånger…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar