tisdag 8 maj 2012

nya namnband!!

jo. jag beställde namnband för sådär 4-5 år sedan för att jag sprang på sidan och tänkte att om jag börjar sy så skulle det va skoj att ha. jag fick hem 100 och började inte sy så jag använde aldrig några. jag har alltid älskat att sy och jag har oftast lyckats ok med det jag gjort. ett av de få ämnen i skolan jag slapp kämpa för att ligga bra till i.
när jag kom igång till slut efter sommaren förra året så plockade jag fram dessa 100 band, de tog slut i början av vintern och jag har nu när mina sista 15 tagit slut bränt av exakt 400 st tror jag. sedan den 6/9 har jag sytt massor, det har ökat i både tid och volym och även så har resultaten blivit allt bättre.
när jag fick börja sälja mina saker i butik “litenochfin” så känns det som något har börjat på riktigt. jag har även fått massor med skojjiga beställningar på saker av vänner och bekanta.
jag har dessutom nu även funnit den symbol som jag skall ha som logga, en übersöt liten gubbe min son ritade till mig ett tag innan han fyllde 4 år. den har huvud med ögon och mun, armar, mage, ett skärp och ben. den finns uppe i min header och är den finaste gubben jag någonsin sett.
det är för mig enormt stort att kunna ta denna som logga och nu vill jag såklart även sätta den på allt jag syr. annat faller också på plats men nu är de nya namnbanden beställda. leveranstid 10-20 dagar. jag har även beställt av den gamla sorten redan innan – vågade aldrig hoppas på att jag skulle få det stödet och supporten på företaget jag skickade en förfrågan till bara.
glädje. kan knappt vänta de dagarna som kommer behövas för att få dem på riktigt riktigt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar