måndag 5 mars 2012

vabbas även här...

jo, mina 2 barn har turats om att vara sjuka sedan förra lördagen vilket självklart oxå påverkar min tid för syendet och bloggandet.

jag har satt ner rumpan vid symaskinen och sytt en söm här och en söm där då tillfälle funnits. däremot har det vart utmärkt att sitta och rita/klippa då man lekt eller pysslat så jag har en hel del förberett för friskare tider nu.

jag har lyckats slutföra ett lapptäcke med graff. tyvärr är täcket det med mest småfel hittills vilket känns trist.

haklappar ligger massor färdigutklippta och väntar på att tråcklas samman. har dessutom blivit av med ett gäng senaste veckan så där får man ligga i om man ska lyckas hålla ett litet lager.

det har blivit en liten skara dregglisar, jag satte mig med alla mina trikåtyger och klippte ut dregglisar av det som inte skulle räcka till annat, några har jag hunnit få klara oxå men det ligger massor klippt och klart nu.

allt annat jag tänkt sätta fart på har jag fortfarande inte hunnit med... får helt enkelt se till att få friska barn nu så man får lite kontinuitet på det hela...

har anledning att ha massor klart till den 1/4...

1 kommentar:

  1. Barnen först - alltid ! och jag har INTE BRÅTTOM med Oscars gardin. Återkommer med måtten. kramar

    SvaraRadera