torsdag 27 oktober 2011

säljer/köper.

ja, idag säljer jag en hel del saker på tradera som det ser ut, härligt! det innebär att det blir utrymme för ännu mera skapande och därför slog jag till på en reasida och köpte lite nytt som kommer hem i början på nästa vecka =)
vaxduk i pippi, laban och emil – till haklappar bl annat. fanns även bomullstyg med emilmönstret som jag köpte en stuv till för att göra vimplar av. skoj skoj skoj!2804 VAXstuvbit  Pippi grå 50*145cm
2816 Vaxstuv Laban gul 96*58cm
2808 Emil svagt ljusblå Vaxstuv 100*145cm
jag har börjat klippa ut för att sy egna gosedjur, ska se om jag någonsin får möjlighet att börja sy samman dem, har kvar en del ufon hemma, men igår sydde jag klart 3 vimplar/flaggspel till! sakta men säkert går det framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar